Νέα Άρθρα:
Loading...

Ακοή & Πρόληψη




Η φύση μας έχει προικίσει με τις πέντε αισθήσεις όπως η ακοή και χωρίς αυτές δεν είναι εφικτό να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο όπως πραγματικά είναι .Στη διάρκεια της ζωής μας είναι πιθανόν από ένα τυχαίο γεγονός να οδηγηθούμε στη μείωση της ακοής μας ή ακόμα και στην απώλεια της.
 Θεωρώντας πολλά πράγματα δεδομένα και έχοντας συνηθίσει να ζούμε με αυτά, δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε τις αλλαγές που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Στην προκειμένη περίπτωση το πρώτο μας βήμα είναι να αποδεχτούμε το γεγονός ότι δεν ακούμε.
 Τα πάντα ρεί είπε ο αρχαίος φιλόσοφος Ηράκλειτος. Τίποτα δεν μένει στατικό και όλα υπόκεινται σε αέναη κίνηση. Η στάση που οφείλουμε να κρατήσουμε απέναντι στα νέα δεδομένα είναι να συγχρονιστούμε με αυτά. Να συνειδητοποιήσουμε ότι το σώμα μας μεγαλώνοντας αλλάζει. Ο έντονος και θορυβώδης τρόπος ζωής ιδίως στις πόλεις, συμβάλλει σημαντικά στην αλλοίωση της ποιότητας της ακοής μας.
 Και τώρα τι κάνω εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς…Άκου τις ανάγκες σου…η εσωτερική μας φωνή πάντα μας μιλάει και εμείς αδιαφορούμε. Είμαστε απασχολημένοι  με τους φόβους μας…τις ανασφάλειες μας…κλεινόμαστε στον εαυτό μας… ντρεπόμαστε αντί να μοιραστούμε ότι μας απασχολεί.  
 Αυτό που συμβαίνει μπορεί να μην είναι και τόσο τρομακτικό. Πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας βοηθήσει. Η ear health είναι εδώ για σένα.΄Εχοντας την άριστη κατάρτιση, ακούμε τι σας προβληματίζει και προτείνουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις. Επικοινώνησε μαζί μας και μη χάνεις ούτε μέρα από τη ζωή σου.

                                    

                ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ! ! !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου